2006. november 18., szombat

Szabadítsuk fel a postaládákat!

Egy erőtlen próbálkozással megkísérelem a méretük folytán egyes postaládákat megtöltő, a kórus életéhez nem annyira szorosan kapcsolódó levelek átterelését egy új levelezőlistára. Ennek egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy önkéntes (és önerős) a feliratkozás reája, és hogy meghatározható, hogy az ide érkező levelek közvetlenül a saját postaládánkban landoljanak, vagy mondjuk csak értesítést kapjunk róluk.

A feliratkozás legegyszerűbb módja, hogy az alábbi bizgentyűbe beírjuk az e-mail címünket, és megnyomjuk a "Feliratkozás" gombot. Ezt követően - valószínűleg kapunk majd egy üdvözlő levelet, ami örömmel tájékoztat a levelezőlista (csoport) tagságunk életbeléptetéséről.

Feliratkozás az EFVK postaláda-kímélő listára

E-mail:

Böngészés az archívumban

Ha már tagok vagyunk, a csoport honlapján tudjuk beállítani, hogy milyen módon történjen számunkra a levelek kézbesítése. Ehhez azonban kell, hogy létezzen úgy nevezett "Google fiókunk". Ha nincs, akkor létre kell hozni egyet (csak erős idegzetűeknek!), de a levlista "adminisztrátorait" (jelenleg engem) is meg lehet kérni a változtatásokra.

Leiratkozni úgy lehet, hogy küldünk egy akármilyen (akár üres) levelet az efvk_kimelo-unsubscribe@googlegroups.com címre.

A levelezőlista címe: efvk_kimelo@googlegroups.com, használata a normál listánkéval (lista@erkelferencvegyeskar.hu) megegyező módon történik, azaz egyszerűen ezt a "kímélő" címet kell megadni címzettként. Kellemes feliratkozást kívánok mindenkinek!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

kicsit macerás az ide-oda bejelentkezésregisztrálásvisszaigazolásújrabejelentkezés, DE megtörtént, s reméljük megéri :)))

Simon Ákos írta...

Bízom benne!