2010. augusztus 12., csütörtök

Gyorsjelentés Gelnhausenből

Egy órával ezelőtt jöttünk ki az egyházi kategóriáról, ami saját megítélésünk szerint nagyon jól sikerült, de erről bővebben a zsűri döntése után tudunk nyilatkozni. Addig is álljon itt egy eddig még senki által sem hallott (beleértve a kórust is) felvétel, záró számunk, Orbán György: Daemon irrepit callidus


A holnapi vesenyt megpróbálkozunk élőben közvetíteni, amit a www.dockler.hu oldalon a "video chat" menü alatt lehet majd megtekinteni, az efvk_online szobába lépve.

4 megjegyzés:

Mónika írta...

Azta!!! Nagyon odatettétek, GRATULA!!!!! :-)))

Máté Kati írta...

Ez aztán tényleg GYORS jelentés!!! Személy szerint nagyon értékelem a hírt és a felvételt is - ezzel szerintem minden itthonról izguló kórustag így van-, a vastaps pedig árulkodik arról, milyen lehetett élőben hallani!
A holnapi élő közvetítés nagyon jól hangzik, ha összejön, lesz egy garantált néző-hallgató! :-)
HAJRÁ EFVK!

Andrea írta...

ha jól bogarásztam a szótárban, ennek a darabnak kábé 'a sátán furfangosan beférkőzik' -szerű a címe. Nekem (igaz: minden zenei képzettség hiányában) úgy tűnik, ebbe az előadásba nem férkőzött be - szépen szólt :o)) A holnapi megmérettetéshez is sok sikert! Egyelőre töröm a fejem, hogy a (hang)verseny időpontjában levő orosz órámnak hogyan tudnám szerves részévé tenni a koncert meghallgatását, de még nincs ötletem... :o) Az élő közvetítés megvalósításához is a legjobbakat! :o) Andi

Simon Ákos írta...

Köszönjük az EFVK első, és ennek megfelelően még igencsak gyerekcipőben járó, élő közvetítésén részt vevő elszánt úttörők együttműködését, és biztosra veszem, hogy hamarosan tovább lépünk ezen a korszakos úton, hogy koncertjeink egyre magasabb minőségben elérhetők legyenek a Világhálón keresztül, on-lájn is.