2007. január 4., csütörtök

Ötletláda

Elsősorban az előttünk álló jubileumi év tervezéséhez, szervezéséhez kapcsolódva létrehoztam egy újabb levelezőlistát (Google csoportot), amelyen keresztül - kiegészítve a próbateremben kifüggesztett papírlap funkcionalitását - remekebbnél remekebb ötleteinket, elképzeléseinket, javaslatainkat oszthatjuk meg egymással.

Ez úgy működne (a jelenlegi elképzelés szerint), hogy a felmerült ötleteket a csoport címére megküldve egy helyen gyűjtenénk, ott diskurálhatnánk is róluk, majd letisztázva azokat egy erre a célra létrehozott Web-lapon összesítve gyűjtögetnénk.

Talán már kezd valamelyes rutin kialakulni az ilyesfajta levelezőlisták használatában, de ha valami nem világos, természetesen állok rendelkezésre.

Feliratkozás az Ötletláda listára

E-mail:

Böngészés a levelek közt

A levlista címe: efvk_otletlada@googlegroups.com. Ha ide írsz, minden érdeklődő megkapja a leveled.

Korábban már leírtam, de talán nem árt megismételni, hogy ha már tagok vagyunk, a csoport honlapján tudjuk beállítani, hogy milyen módon történjen számunkra a levelek kézbesítése. Ehhez azonban kell, hogy létezzen úgy nevezett "Google fiókunk", mégpedig a listára "bejelentett" e-mail címhez. Ha nincs, akkor létre kell hozni egyet (csak erős idegzetűeknek!), de a levlista "adminisztrátorait" (jelenleg engem) is meg lehet kérni a változtatásokra.

Az eddig összegyűlt ötleteket fölvettem a listára, illetve elkezdtem összesíteni őket egy erre a célra rendszeresített Weblapon. Így azokhoz akár máris hozzá lehet szólni.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

ez most kicsit bonyolultabb elérésűre sikerült, mint az eddigiek..
Ákos, ugye nem direkt titkosítottad és állítottál be akadályt a belépés elé?
Költői kérdés, gondolom véletlen :)