2012. július 16., hétfő

Eredményhirdetés

Egy gyors összegzés hazaindulás előtt: 1 db 2. hely, 2 db 3. hely, Zsófinak karnagyi különdíj és a legjobb kortárs műválasztásért díj, valamint nagydíjas versenyen 3. helyezés.

9 megjegyzés:

Andrea írta...

:D A minden bizonnyal (és megérdemélten) végeláthatatlan ünnepségsorozathoz is jó mulatást! Grat! :))) És egyébként is jó nyarat. Ősszel folytatjuk :)

placi írta...

Most akkor totózzunk, hogy melyik kategóriában mit értetek el???

A kortársat a különdíj után fix 2-esnek veszem, és mivel a népzenét nagyon szubjektív megítélni, így legyen a 19. század a másik 2-es!

Gratula MINDENKInek!

placi írta...

Ja, hogy a harmadik helyből lett kettő? :)

gajzago írta...

A kíváncsiság általi 8 napon túl gyógyuló oldalkifurdalás kórházi költségeit meg majd a kórus állja.... gondolom

Andrea írta...

:D höhö :))) jó volt ilyen kellemes társaságban szurkolni. jövök máskor is :)

Simon Ákos írta...

Gyakorlatilag követhetetlen volt az eredményhirdetés, én meg pláne nem bírtam kihámozni, hogy pontosan most akkor mit is nyertünk. De hamarosan publikáljuk a pontosításokat.

Andrea írta...

höhö. mintha megváltozott volna fönt a kép... :D

fodipali írta...

Az eredmények:

http://seghizzinews.blog.tiscali.it/

Soltész Ani írta...

Aki nem perfekt olasz, itt találja a rádiónak és a Fidelionak küldött tudósítást:
Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a budapesti Erkel Ferenc Vegyeskar Cseri Zsófia vezetésével díjakkal megrakodva érkezett haza az 51. goriziai nemzetközi kórusversenyről. Mindhárom kategóriában, amelyekben indultunk, dobogós helyezést értünk el. Folklórműsorunkkal aranydiplomát és 2. díjat nyertünk a folklór-jazz-gospel-könnyűzene összevont kategóriában, a XIX. századi kategóriában ezüstdiplomát és 3. díjat, és ugyancsak ezüstdiplomát és 3. díjat a XX. századi műsorunkkal, melynek összeállításáért - mint a legjobb olasz és európai művekből összeállított műsor - különdíjat is kaptunk. A másik különdíjat karnagyunk, Cseri Zsófia kapta: ez az egész verseny legjobb karnagyának járó különdíj. Az összes kategóriagyőztes nagydíjért folyó versenyében pedig az előkelő 3. helyet nyertük. Összesen tehát 6 díjjal gyarapítottuk a magyar kóruskultúra hírnevét az olaszországi Goriziában.