2012. július 15., vasárnap

Nagydíjasra fel!

Közhírré tétetik, hogy a budapesti Erkel Ferenc Vegyeskar bejutott a Nagydíjas Versenybe. Kezdés fél 5-kor, mi vagyunk az ötödik fellépő, feltehetően háromnegyed 6 körül kerülünk sorra. Sajnos közvetítési lehetőség itt sincs. A helyszín a Teatro Verdi.

Az akusztikai próba már megvolt

9 megjegyzés:

Andrea írta...

Azt hittem, minden verseny végén megtörténik az eredményhirdetés, és jónapot. Hogy még mindig zajlik... ez meglepetés :) minthogy már háromnegyed 7, gondolom az EFVK már túl van a fellépésen, talán már megvan az eredmény is... az eddigi megjegyzésekből úgy látom, az itthoni szurkolótáboron nem múlik... :D

Andrea írta...

ha esetleg nem lenne egyértelmű: még mindig INTENZÍV szurkolásban vagyok. figyelem a blogot, részben az újabb hírekért, részben hogy megtudjam mikor lehet lazítani... :))

Andrea írta...

kicsit utána bogarásztam a neten: ha el nem rontottam valamit, akkor jól teszem ha a Verdi/Garibaldi sarokra koncentrálok Goriziában :))

Andrea írta...

? :)

placi írta...

Nagy grat! Még ha ez csak papírforma eredmény is! :)

gajzago írta...

Hmmm, még mindig semmi......
egyébként grat a nagydíjas versenyre bejutáshoz (kategória győzelem kellett-e hozzá?)

Andrea írta...

az EFVK nem tud hírt adni magáról, mert aaaanyira jó, hogy ELRABOLTÁK :D megyek kiszabadítani :)))

Simon Ákos írta...

Elnézést, de kicsit szétcsúsztunk az utolsó napi esemény-besűrűsödéstől. Most már nem sokára kitisztul a kép. Köszi a drukkolást - működött!!

Andrea írta...

khm. ugye nem ugy gondolod hogy ENNYI a hála?!? :D :)))